Zapisano je u zvijezdama: Vaš horoskopski znak otkriva kakva ćete biti mama

Foto: Pexels

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

JASNO je da o ljudima ne možete donositi potpune zaključke samo na temelju horoskopskog znaka kojem pripadaju, ali određene karakteristike vrlo je lako povezati uz pojedine znakove zodijaka. Zato ne čudi što ljubitelji astrologije čvrsto vjeruju kako je sve zapisano u zvijezdama, pa čak i to kakva ćete mama biti.

OVAN 

Vaš majčinski zadatak je naučiti djecu važnosti neovisnosti. Također, važno vam je probuditi kreativnost u djeci, a sasvim sigurno ćete biti i sjajna mama koja omogućuje djeci da uče kroz vlastita iskustva.

BIK 

Bit ćete stroga mama koja naročito inzistira na rutinama. Vjerujući u svoju djecu pomoći ćete im da izrastu u osobe pune samopouzdanja. Iako vam se ponekad neće tako činiti, vaša djeca će djeca voljeti stabilnost i sigurnost koju unesete u njihov život.

BLIZANCI 

Vi nikada niste dopustili djetetu u vama da odraste pa ne čudi što ćete biti najzabavnija mama u društvu. Uvijek ćete biti spremni za istraživanje novih mjesta s djecom i uvijek ćete ih ohrabrivati da budu ono što jesu.

RAK 

Majčinstvo je vaš poziv i ono je u vašoj prirodi. Vaša djeca će vas smatrati najnježnijim zaštitnikom jer znaju da ćete uvijek biti tu da ih saslušate i pružite im podršku.

LAV 

 

Bit ćete zabavna, razigrana mama. Vi ste tip mame koja uvijek ima energije za zabavne aktivnosti i izradu kreativnih zadataka. Osim toga, aktivno ćete sudjelovati u životima svoje djece čak i kada odrastu.

DJEVICA 

Vaša djeca će se uvijek osjećati voljeno i sigurno iako ćete ih ponekad izluđivati svojim strogim rasporedima i rutinama. Baš kao i u svemu drugome u životu, i u roditeljstvu ćete morati imati sve pod kontrolom.

VAGA 

Bit ćete poštena i strpljiva mama. Naučit ćete svoju djecu da cijene sitnice u životu i ohrabrit ćete ih da budu kreativna.

 

ŠKORPION

Uvijek ćete svoju djecu stavljati na prvo mjesto. No, kao mama imate visoke standarde i očekivat ćete puno od svoje djece.

STRIJELAC

Vama je važno upoznati svoju djecu s različitim uvjerenjima, idejama, iskustvima i kulturama. Bit ćete vrlo avanturistička mama i vašoj djeci nikada neće biti dosadno.

JARAC 

Svoju dužnost majke shvatit ćete vrlo ozbiljno pa ćete naporno raditi da svojoj djeci omogućite što više toga u životu.

VODENJAK

Vaš slobodan duh bit će zaslužan za to što će vas svi gledati kao mamu otvorenog uma. Trudit ćete se navesti svoju djecu da uživaju u čitanju knjiga, otkrivanju novih filmskih žanrova i nove glazbe. Kultura će imati veliki dio u vašem načinu odgoja.

RIBE 

Bit ćete jako zaštitnički nastrojena mama, a vaša djeca će uvijek znati da vam mogu doći s bilo kojim problemom i tražiti savjet ili pomoć.

Pročitajte više