Zbog jednog komentara svi su uvjereni da je slavna glumica trudna

Foto: EPA-EFE

IZAZVALA je pravu pomutnju.

Bivša miljenica Hollywooda Lindsay Lohan izazvala je pravu pomutnju komentarom kojim je dala naslutiti da postoji mogućnost da je u drugom stanju. Naime, nekad popularna teen zvijezda sporni je komentar ostavila na Instagramu poznate komičarke Amy Schumer, koja je u međuvremenu rodila.

S otkrivenim trbuhom i iscrpljenim izrazom lica, Amy je dan prije porođaja objavila fotografiju ispod koje je napisala kako jedva čeka da rodi.

"Čini li vam se da sam predugo trudna? Sigurno vam je postalo užasno frustrirajuće što se nikako ne mogu poroditi, no zamislite tek kako je meni", napisala je Schumer.

Uskoro je uslijedio Lohanin komentar kojim je nagovijestila moguću trudnoću.

"Znam kako ti je", napisala je Lohan, nakon čega je krenula bujica pitanja.

"Čekaj malo, Lindsay, trudna si?" zanimalo je jednog pratitelja.

"Jesi li ti upravo obznanila da si trudna?" upitao ju je jedan od fanova.

No zločesta djevojka Hollywooda na sve se to nije oglasila pa su obožavatelji čak došli do zaključka da se komentar možda odnosio na natpis na Amynoj majici na kojoj je pisalo ''Mrzim ponedjeljke''.

Lindsay je 2014. godine priznala kod Opre da je pobacila tijekom snimanja reality showa.

"Puno se toga događalo u mom životu tada. Puno sam plakala dok sam gledala epizode showa. Čudno je što tu osobu na ekranu uopće ne doživljavam kao sebe, nego kao neku drugu djevojku koja pati i pitam se ima li ikoga da joj pomogne", rekla je tada Lohan.

Pročitajte više