Žena pokazala kako izgleda brijanje u poodmakloj fazi trudnoće pa nasmijala milijune

Foto: TikTok

KAD trbuh naraste u trudnoći, uobičajeni rituali poput pranja kose, pedikure i brijanja postaju nemoguća misija. Koliko takve male stvari mogu postati problematične pokazala je tiktokerica @sarati, koja ima 10.5 milijuna pratitelja.

Inače, riječ je o fitness influencerici, koja je u trećem tromjesečju trudnoće shvatila da drugo stanje uzrokuje tjelesne promjene koje utječu na svakodnevne zadatke. Tako je spremanje za izlazak postalo izazovno.

"Kad si trudna, a večer je za izlazak", napisala je uz video koji je snimila uz glazbenu podlogu iz Rockyja, popularnu pjesmu Eye of the Tiger. 

Skinula se u grudnjak i gaćice, namazala cijelo tijelo kremom za brijanje. Pokušala je obrijati bikini zonu, ali ništa nije vidjela od trbuha. Podigla je jednu nogu, pokušala si pomoći ogledalom, ali na koncu je odustala.

"Službeno ne vidim što brijem", dodala je.

@sarati Officially can’t see what I’m shaving 😂 #pregnancy ♬ Rocky: Eye of the Tiger - Best Movie Soundtracks

Video je skupio nevjerojatnih 61.7 milijuna pregleda i 2.5 milijuna lajkova te nasmijao mnoge žene koje su priznale da su u istom problemu.

"Imam supruga koji mi pomaže", "Nisam obrijala noge od 3. mjeseca trudnoće. Sada sam trudna 8 mjeseci", "Nisam uopće trudna, a odustanem svaki put", komentirale su neke.

Pročitajte više