Žena pokazala kako se trbuh mijenja nakon poroda: Najljepši ožiljak na svijetu

Foto: TikTok

TIKTOKERICA Brie majka je troje djece i njezino tijelo prošlo je kroz velike promjene. Nakon što je rodila prvo dijete, ostala je trudna s blizancima. Tada je odlučila dokumentirati promjene na svom trbuhu i objaviti ih u videu koji je postao viralan na TikToku. 

Skupio je 5.6 milijuna pregleda, a influencerica je pokazala kako je izgledao njezin trbuh kad je nosila jedno dijete i kako kad je bila trudna s blizancima. 

Potom je fotografirala trbuh dva tjedna nakon poroda, tri mjeseca kasnije, pola godine i 10 mjeseci nakon poroda. Na kraju ga je snimila danas, 18 mjeseci nakon što je rodila blizance. 

@goldenmamabrieplus3 Your postpartum healing journey might look different from mine & that’s okay. What I want you to understand is you’re not alone mama. My body changed too. #postpartumbody #saggyskin #stretchmarks #diastasisrecti #mombod #scars #selflove #pregnancyjourney #normalizemombods #pregnancyweightloss #transformation #bodyconfidence #fyp #postpartum #momsoftiktok ♬ Head vs. Heart - kyo

Iako još uvijek ima viška kože, okomita crta na trudničkom trbuhu, takozvana linea negra, gotovo je potpuno izblijedila. 

"Vaš proces oporavka možda izgleda potpuno drugačije i to je uredu. Ono što želim jest da shvatiš da nisi sama, mama. I moje tijelo se promijenilo", napomenula je u opisu videa. 

Mnogi su je pohvalili jer je pokazala realnu transformaciju i dala ženama do znanja da promjena na staro ne dolazi preko noći, a za neke tijelo više nikada neće biti isto.

"Ovo je normalno", "Lijepo je vidjeti dozu realnosti", "I dalje si predivna", "Najljepši ožiljak na svijetu", pisali su. 

Međutim, našlo se i nekoliko negativnih komentara.

"Nakon ovoga nikad neću imati djecu", "Zaboravila si kontracepciju", "Da, sigurno si neću uništiti tijelo zbog djeteta", kažu oni. 

Pročitajte više