Žena se pohvalila da je dio trojki, premda je četiri godine mlađa od svojih sestara

JEDNA je žena otkrila kako su ona i njezine dvije sestre trojke, unatoč tome što su rođene u razmaku od četiri godine. Shelby iz SAD-a najmlađa je od trojki.

U videu objavljenom na njezinom TikTok računu, Shelby je otkrila kako su njezini roditelji prošli vrstu oplodnje in vitro, najčešće poznatu kao IVF. Roditelji su to pokušali dok je IVF još bio relativno nova vijest, devedesetih godina, kad su oplođeni embriji ugrađeni u maternicu njezine mame, nakon čega je rodila Shelbyne dvije sestre, Courtney i Beccu, koje danas imaju 32 godine.

@maximumstrengthpepto i still get random shivers sometimes ❄️☃️ #takeaNAIRbreak #CatOnALeash #fyp #storytimevideos #birthstory #smallhands #frozen ♬ Classical Music - Classical Music

Postala je medicinsko čudo

Shelby, koja ima 28 godina, rekla je da su koristili samo polovicu embrija za njezine sestre, pa su četiri godine kasnije njezini roditelji odlučili ponovno pokušati, ali su liječnici upozorili da to neće uspjeti.

"Doktor je rekao mojoj mami da to nikada neće uspjeti jer su predugo zamrznuti. Ali na kraju sam se rodila ja, bila sam čudo." To znači da su Shelby i njezine sestre trojke, premda udaljene četiri godine, jer su sve začete u isto vrijeme.

Videozapisi koje je objavila na tu temu od tada su postali viralni, s više od 3.5 milijuna pregleda, a korisnici su bili zapanjeni pričom. Jedan korisnik je napisao: "Odgodili su te četiri godine."

"Zapravo sam izbezumljen jer mi nikad nije u potpunosti jasno da su prava ljudska bića, baš kao što ste vi, godinama bila u ZAMRZIVAČU", netko je napisao šokirano.

Treći se našalio: "Nikad nisam razmišljao o tome, a sada sam opsjednut time da si treća trojka koja je samo čekala u zamrzivaču."

Drugi su tvrdili da Shelby izgleda kao mješavina njezinih dviju starijih sestara, unatoč tome što Courtney i Becca nisu nimalo slične.

"Ti i Courtney imate istu gornju polovicu lica, a ti i Becca imate istu donju polovicu", dodao je drugi korisnik.

Pročitajte više