Žena si je u trudovima isplela pletenice da bi izgledala slatko tijekom poroda

SECORA Hawks postala je viralna nakon što je snimila kako si za vrijeme trudova plete pletenice. 

"Upravo sam se istuširala i oprala kosu kako bih si mogla napraviti pletenice da bih izgledala slatko kada krene porod", rekla je u videu objavljenom na TikToku, koji je skupio 12.3 milijuna pregleda.

Istaknula je da osjeća "najveću bol u životu", pa se žuri da napravi pletenicu prije nego što dođe idući trud.

"Ovo je doslovno najgora pletenica. Dušo, ne mogu si ispleti kosu", povikala je svom mužu.

Nekoliko puta morala je stati i duboko udahnuti jer se borila s trudovima.

@secora Reply to @yamilet.88 ppl really doubted I was going to do my hair while in labor but I was committed as you can see #laboranddelivery #momsoftiktok ♬ original sound - Secora Hawks

"Stvarno se nadam da će ova bol nestati i da zapravo ne kreće porod", dodala je.

Video je skupio više od 2000 komentara u kojima su je mnogi pohvalili jer je zadržala mirnoću, ali i istaknuli da to što radi svjedoči o ženskoj snazi.

"Žena si tijekom najgore boli radi pletenice. Zadivljujuće", "Činjenica da si za vrijeme trudova radite pletenice je nevjerojatna. Ja nisam mogla govoriti", poručili su joj neki.

Hawks je sa suprugom krenula u bolnicu čim je napravila frizuru. Rodila je nekoliko sati kasnije. Djevojčicu je nazvala Olive, a nije požalila što je stilizirala svoju kosu.

"Ovako izgleda moja frizura 12 sati kasnije. Kada bih je trebala ocijeniti ocjenom od 1 do 10, rekla bih da je to solidna devetka. Držala se prilično dobro. Tijekom poroda mi je bilo vruće i znojila sam se. Da nisam imala pletenice, osjećala bih se prilično jadno", zaključila je naknadno.

Pročitajte više