Žena šokirala izjavom da obiteljska parkirna mjesta trebaju biti za bogataše

Foto: 123RF

AKO ste roditelj male djece, vrlo vjerojatno ćete slobodno parkirališno mjesto u nekom shopping centru pokušati pronaći kraj ulaza gdje se inače nalaze šira, obiteljska mjesta. Većini je to logično, ali jednu ženu takav sistem prilično ljuti.

Naime, Diana Davenport iz Australije poslala je komentar novinama u kojem je pojasnila da takva parkirna mjesta trebaju biti namijenjena bogatašima.

“Kad sam posjetila lokalni supermarket, užasnula sam se činjenicom da su najbolja parkirna mjesta rezervirana za takozvane roditelje s djecom. Ako ste dovoljno fit da radite na pomlatku, trebali biste moći prošetati parkiralištem do ulaza u supermarket”, napisala je, a onda je priča postala još sočnija.

“Najbolja parkirna mjesta trebaju biti rezervirana za ljude s najskupljim automobilima. Mi vjerojatnije trošimo više novca u trgovinama i najviše stvari moramo nositi do automobila”, smatra.

Njena kritika nije prošla nezapaženo, dapače, mnogi je danima komentiraju na društvenim mrežama.

“Za par godina ćeš možda moći aplicirati za parkirališna mjesta za osobe s invaliditetom pa ćeš parkirati odmah kraj ulaza”, “Ako si toliko bogata, zašto ne zaposliš pomoćnicu koja će ići u nabavku umjesto tebe?” poručili su neki korisnici društvenih mreža misterioznoj Diane Davenport.

Pročitajte više