Žena tražila mamu da izvede vrišteće dijete iz restorana kako bi gosti mogli jesti

REDDIT je prepun zanimljivih tema za raspravu, a debate koje se tiču roditelja i djece uvijek su vrlo popularne. Tako je i nedavno objavljena situacija, koju je prepričala jedna 23-godišnja djevojka, uzrokovala preko 900 komentara.

Naime, ona je sa svojim dečkom posjetila jedan restoran. Dva stola od njih sjedila je obitelj.

"Roditelji i njihova djeca. Starije nije imalo više od 10 godina, a mlađe oko dvije. Jeli smo, a onda je mlađe dijete počelo vrištati. Toliko da su me zaboljele uši. To je potrajalo 10 minuta, a dijete nije htjelo ušutjeti", napisala je žena. 

Potom je ustala i otišla do obitelji te ih zamolila da izvedu dijete van da se smiri kako bi drugi mogli uživati u jelu. 

"Majka je poludjela i rekla da bih trebala pokazati malo suosjećanja. Rekla sam joj da sam platila da bih jela u miru i ako ne može natjerati dijete da bude tiho, da mora svima u restoranu učiniti uslugu i izvesti ga van", nastavila je.

Kad se vratila za svoj stol, vidjela je da je majka pozvala jednog konobara. 

"Požalila se da sam nepristojna i da joj nije ugodno. Jedan djelatnik rekao je da konobaru da je ona ta koja nije mogla umiriti dijete kako bi drugi mogli jesti u miru. Na kraju su otišli, ali su me prostrijelili otrovnim pogledom", prepričala je.

Cijelu situaciju žena je prepričala i prijateljici koja se složila da je roditeljstvo teško i da je trebala imati više razumijevanja. 

"Ja smatram da, ako odlučiš imati djecu, onda moraš biti dobar roditelj", zaključila je i upitala druge što misle o čitavoj situaciji. 

Čak su se i roditelji složili s mišljenjem ove žene. 

"Moja djeca znaju da takvo ponašanje znači da ćemo otići. Ljudi moraju voditi brigu o svojoj djeci i učiti ih bontonu", "Na roditeljima je da nauče djecu da takvo ponašanje nije prihvatljivo na javnom mjestu", "Siguran sam da bi i tom djetetu pomoglo da je izašlo na zrak da se smiri", "Tvoj prijedlog je bio sasvim u redu. Dijete bi shvatilo da njegovo ponašanje nije na mjestu", komentirali su neki ljudi.

Pročitajte više