Ženu osudili jer svoju kćer smatra sebičnom zato što nema djece

Foto: Shutterstock

MNOGI su osudili ženu koja odluku svoje kćeri da nema djecu smatra sebičnom. U objavi na Facebooku, koja je podijeljena na Redditu, žena je napisala da ima 42 godine, a njezina 22-godišnja kći je odlučila da ne želi djecu, zbog čega se iduće godine planirati podvrgnuti sterilizaciji.

"Ja sam pripadnica generacije X i imam veliki problem s milenijalcima", napisala je. 

Objava je poprimila neobičan zaokret jer žena tvrdi da se "duše koje trebaju ući u njihovu obitelj zbog karmičkih razloga i dalje moraju roditi". 

"Zato ja sada rađam i odgajam dvije bebe koje su se trebale roditi, ali nisu mogle drugačije jer je moja kći previše sebična da bi imala djecu. To su trebale biti njene bebe", nastavila je te otkrila da je zbog odluke kćeri postala majka u godinama u kojima to više nije namjeravala.

I'm Gen X, and I have a huge problem with how I am left carrying the weight for millenials

Očekivano, na Redditu su ženu mnogi prozvali i osudili.

"Vi niste generacija X jer ste odrasli uz mobitel i internet u srednjoj školi, a vaša kći je osoba koja ima pravo na svoj život i svoje izbore", "Prestani biti svinja i nazivati kćer sebičnom. Ti si užasna majka i moraš promijeniti svoje ponašanje", "S obzirom na stanje planeta, nema potrebe za reprodukcijom", pisali su.

Pročitajte više