10 frajera s kojima ćeš se susresti prije "onog pravog"

Foto: Instagram

NEKE sretnice ne moraju proći kroz cijeli ovaj popis, ali većina nas će ih susresti barem pola. Ova kolekcija krivih frajera zvuči poprilično loše, ali zbog njih ćeš samo više cijeniti trenutak kad pronađeš onog pravog.

Nevjerojatno zgodan frajer
 
Koji je nevjerojatno glup. Idealan izbor za godine u kojima ti se ne pada na pamet skrasiti s nekim konkretnim.
 
Popularni frajer
 
Najglasniji i najzanimljiviji u društvu, ovaj frajer privlači pogled baš svake žene u prostoriji. Idealan za kratkoročnu vezu jer mu nije dovoljno da ga gleda samo jedna žena.
 
Mamin sin
 
Dobar, pristojan i drag, ali s njim uvijek možeš biti sigurna da nikad nećeš biti dobra kao njegova mama - niti ćeš njegovoj mami biti dovoljno dobra za njega.
 
Frajer koji je oduvijek bio zaljubljen u tebe
 
Da je život romantična komedija, zaljubila bi se u njega i živjeli biste sretno do kraja života. Ali nije. Ipak, to ne znači da se ne možeš privremeno skrasiti uz njega i dati mu šansu.
 
Potpuni kreten
 
Zavlačit će te, dovesti do ludila i na kraju odbaciti kao da si potpuno nebitna - ali zbog njega ćeš znati cijeniti onoga koji će biti njegova suprotnost.
 
Frajer koji je grozan u krevetu
 
Nekim muškarcima jednostavno nema pomoći kad je u pitanju seksualna vještina, ali zbog njega ćeš imati priče kojima ćeš se još godinama smijati s frendicama.
 
Zauzeti frajer
 
Koji će biti zaljubljen u tebe skoro koliko si i ti zaljubljena u njega, ali uvijek će ostati zauzet. Na njega ćeš potratiti između par mjeseci i par godina, a nakon što se napokon ohladiš, više ti nikad neće pasti na pamet takva greška.
 
Frajer koji "nije spreman za vezu"
 
Ali je spreman tebe držati na stand-by-u i pozivati te na "druženje" kad mu je zgodno, sve dok ne pronađe pravu curu, iako nije bio spreman za vezu.
 
Posesivni frajer
 
On će ti reći da ne voli kad sama izlaziš s frendicama i braniti ti da se družiš sa svojim muškim prijateljima, a sve će upakirati u jedno veliko “zato što te volim.” Neko vrijeme ćeš mu vjerovati, ali kad-tad ćeš se osloboditi kaveza u kojem te želi držati.
 
Frajer koji je savršen na papiru
 
Popis njegovih kvaliteta bit će toliko dugačak da ti na početku jednostavno neće biti jasno kako ga netko već nije ulovio. Nakon nekog vremena, postat će ti sasvim jasno da je to bilo samo na papiru.