10 tajni sretnih parova

Foto: Banana Republic

NE znamo ih sve, ali znamo nekoliko vrijednih. 

1. Razgovarajte
 
Čak i onda kad nemaš snage ni volje pitati kakav je bio njegov dan, jer je tvoj bio dovoljno težak, pitaj ga, jer time ćeš mu pokazati koliko ti je stalo. Također, kasnije ćeš mu se moći požaliti na svoj, iako ti se trenutak prije činilo kako nikoga nije briga za tebe. Dobra komunikacija ključ je kvalitetne veze.

2. Neke svađe su samo svađe
 
Možeš biti ludo zaljubljena u nekoga, ali biti i jako ljuta na njega. Svađa ne mora značiti kraj, već je to ponekad samo način rješavanja problema. 
 
3. Veza je obaveza
 
Prihvati činjenicu da ti se puno puta neće dati napraviti nešto za njega, ali ćeš morati, jer će on zbog toga biti sretan. 
 
4. Mala iznenađenja su važna
 
Naravno da ćeš mu kupiti posebni poklon za blagdane, rođendane i godišnjice. No, zašto ga ne bi iznenadila omiljenom čokoladom samo zato što je danas utorak? Time ćeš mu pokazati da misliš na njega i u trenucima kad imaš drugog posla.
 
5. Riječi i dodiri
 
Koliko god dugo bili zajedno, nemojte zaboravljati na stvari poput poljupca ili poruke za dobro jutro i laku noć, slatke poruke tijekom dana, izlaska na spojeve i izgovaranja "volim te" što češće. Tako nikad nećete žaliti za prošlim vremenima. Ah da, tu je i seks, da ne zaboravimo, a ni vi.

6. Budite spontani
 
Jer zabavne stvari često ne idu po unaprijed definiranom planu, a smijeh i zabava važni su dio svake dobre veze.
 
7. Ne zaboravite svoje prijatelje
 
Ponekad trebate i njima reći "ne", kako bi imali dovoljno vremena za sebe. No, to ne znači da bi ih trebali zanemariti, jer ponekad sve što ćeš trebati je kava, izlazak ili vikend s prijateljicama, kako bi se odmorila od njega. I obrnuto.

8. Ne svađajte se na putovanju
 
Kad netko nešto zaboravi ili krivo napravi na putovanju, zanemarite. Dani odmora i zabave su ispred vas pa zašto bi to upropaštavali? Nije da ćete tako brzo opet moći isplanirati takav "bijeg iz stvarnosti".
 
9. Budi na njegovoj strani
 
Čak i kad nije u pravu, uvijek mu čuvaj leđa pred drugima. Doma mu slobodno reci što misliš.
 
10. Brini se o njemu kad je bolestan
 
Shvaćamo, tebi je dobro i ne da ti se ležati u krevetu, kuhati čaj i toplu juhu, trčati u ljekarnu u gluho doba noći i sve što ide uz prehladu. No, činjenica je da se nitko ne razboli namjerno te da dobro znaš, da bi se on itekako pobrinuo za tebe, da je obrnuta situacija.