10 žena otkriva najgore prve spojeve na kojima su ikad bile

Foto: Screenshot Youtube
 
PRVI spojevi su sami po sebi čudni.
 
No, lako mogu postati još čudniji, a ovih nekoliko žena opisalo nam je na koji način. 
 
"Tražio me da podijelimo račun. Nemam problem s plaćanjem, no na prvom spoju je nepisano pravilo da plaća muškarac. Na kraju sam ja platila račun i poručila mu da si za taj iznos kupi bonton."
 
"Moj spoj je bio super, sve dok na njemu nisam naletjela na frajera, s kojim sam prošloga tjedna izašla na piće, a zatim mu se nisam više javila."
 
"Frajer s kojim sam bila na večeri, bio je toliko pun sebe, da je izjavio kako se on sam može zadovoljiti bolje nego što to može ijedna žena. Nisam znala da li bi se smijala ili plakala nakon toga."
 
"Taj dečko mi se dugo sviđao, a kad me napokon pozvao van, došao je toliko pijan, da nije mogao složiti jednu poštenu rečenicu i čitavo se vrijeme smijuljio. Na kraju je povraćao ispred kafića, a ja sam se crvenila."
 
"Mislila sam da su dečki naučili kako ne bi trebali spominjati bivše cure na prvom spoju, a moj ne samo da ju je spomenuo, nego mi je objasnio svaki detalj njihove veze i prekida. Tjedan dana kasnije, na Facebooku sam vidjela kako su se pomirili."
 
"Sve je bilo super, do trenutka kada smo ušli u njegov auto. Sve do moje kuće me je nagovarao da idemo kod njega i navaljivao, a na kraju mi je poručio da se gubim iz njegovog auta. Pravi džentlmen, nema što."
 
"Provjereni recept kako postići da se cura osjeća jadno na prvom spoju: gledaj druge cure i nemoj slušati što ti ona ima za reći."
 
"Na naš prvi spoj pozvao je svog najboljeg prijatelja, a poslije mu nije bilo jasno zašto se ljutim. I dan danas ne razumijem kako je uopće došao na tu ideju."
 
"Prvi spoj prošao je u znaku njegove mame, koja se našla u istom restoranu kao i mi. I dan danas smo skupa i često se smijemo tome. Ona tvrdi da je to bila puka slučajnost."
 
"Izjavio je sljedeće: 'Za mene su sve žene kurve'. Od tog trenutka, ništa me više nije zanimalo, osim kada mi dolazi taksi."