12 čudnih i uznemirujućih činjenica o seks lutkama

Foto: Screenshot Youtube

NEKE stvari će vas nasmijati, a neke šokirati.

1. Za neke muškarce, to je više od seksa
 
Mali udio muškaraca, koji posjeduju ovakve lutke, otkrio je kako su s vremenom razvili duboku emocionalnu vezanost za njih. 
 
2. To je isključivo "muška stvar"
 
Drugim riječima, iako nije nemoguće, žene uglavnom nisu kupci ovakvih stvari.
 
3. Nisu sve sex lutke jednake
 
Neke su izrađene od jeftinog vinila, dok su neke napravljene od silikona te sadržavaju metalne kosture, koji korisnicima omogućavaju da ih namještaju u odgovarajuće pozicije. Neke čak imaju ugrađen sustav grijanja, kako bi bile ipak malo toplije na dodir. U izradi su i lutke, koje će moći govoriti i koketirati, odnosno imati interakciju s korisnikom, a njihova cijena će dosezati i do 10 tisuća dolara.
 
4. Neki japanski bordeli uključuju i lutke za seks
 
Neki Japanci više vole seks s lutkama, nego stvarnim ženama, no u tome očito ne žele uživati unutar svoja četiri zida.
 
5. Jedan britanski par posjeduje 240 takvih lutaka
 
No, tvrde kako nikada nisu imali seks s niti jednom od njih. Umjesto toga, s njima gledaju TV, piju čaj i jedu večere.
 
6. Postoje takve lutke i za pse
 
Umjesto da vam vaš ljubimac to radi na nozi ili još gore, na nogama vaših gostiju, tu je lutka i za njega, u obliku jezive patke bez lica.
 
7. Lutke mogu imati i oblik životinja
 
Kao što već znate, na svijetu postoje i takvi ljudi, koji bi rađe imali seksualne odnose sa životinjom nego čovjekom, a neki su i u tome prepoznali način za zaradu.
 
8. U svijetu se izrađuju i seks lutke, koje liče na bivše partnere
 
Austro-Ugarski umjetnik Oskar Kokoschka dao je još 1916. godine izraditi lutku, po uzoru na ženu koja mu je slomila srce. Naravno, ona nije izgledala kao današnje seks lutke, no i sama pomisao na ovako nešto je uznemirujuća. Inače, Oskaru je u izradi pomogla krojačica.
 
9. One su odlična pratnja tijekom prometnih kolapsa
 
U svijetu su zabilježeni i slučajevi u kojima muškarci, koji ih posjeduju, stavljaju lutke na suvozačevo mjesto u auto, tijekom prometnih gužvi, kako bi im one radile društvo. Vrijeme brže prolazi u ugodnom čavrljanju, tvrde oni.
 
10. Akcija s lutkom u javnosti je kazneno djelo
 
51-godišnji George Bartusek iz grada Cape Coral na Floridi to je naučio na teži način, 2009. godine, kada je uhićen na parkiralištu jednog supermarketa, nakon što je uhvaćen kako se strastveno ljubi sa svojom silikonskom prijateljicom, a pritom ne mislimo na ženu, koja si je ugradila silikone.
 
11. Ovo su gradovi i države u kojima ljudi najviše vole seks lutke
 
Jedno istraživanje iz 2008. godine, koje je istraživalo internetska pretraživanja, otkrilo je kako najviše obožavatelja takvih lutki dolazi s Filipina, dok su im SAD i Australija za petama. Od američkih gradova, najpopularnije su u Los Angelesu i Chicagu, a na australskom kontinentu u Sydneyju i Melbourneu.
 
12. Neki su i "oženili" svoje seks lutke
 
On sam sebe zove "Davecat", a dolazi iz Michigana. Iako američki Vrhovni sud ne odobrava brak između čovjeka i objekta, Dave inzistira kako je u braku sa svojom prvom seks lutkom, koju je ikad kupio, a njezino ime je Sidore Kuroneko. Da stvar bude još bizarnija, s njima žive još dvije seks lutke, koje su mu ljubavnice. "Sintetička žena ti nikada neće lagati, varati te, kritizirati ili ti proturječiti", otkriva Dave.