3 načina na koje si snažne žene kompliciraju vezu

Foto: Roberto Cavalli

BITI snažna, samostalna žena koja zna točno što želi ima jako puno pozitivnih strana, ali ima i one negativne. Snažne žene si često sasvim nepotrebno kompliciraju vezu i nesvjesno bježe od sreće. Ako se prepoznaješ u ovim stvarima, vjerojatno imaš isti problem.

Ne dopuštaš si suze
 
Pustiti suzu pred nekim i priznati da te nešto smeta ne znači da si slabić koji se ne može nositi s uobičajenim situacijama. Ako tu i tamo pokažeš da si od krvi i mesa, biti ćeš puno sretnija i osoba s kojom si u vezi će te puno više cijeniti.
 
Odbijaš primiti stvari
 
Snažne žene često imaju potrebu puno davati, a navikle su zauzvrat ne tražiti ništa. Muškarci su, s druge strane, navikli pokazivati ljubav davanjem, bilo ono materijalno ili ne. Ako mu ne dopustiš da ti nešto da, s vremenom će potražiti neku koja mu dozvoljava to zadovoljstvo.
 
Ne radiš kompromise
 
Ako odustaneš od nekih zacrtanih ciljeva kada su u pitanju muškarci, to neće značiti da si snizila standarde i pokleknula. Snažne žene često odbijaju prihvatiti ljubav ako ona nije savršena, a time gube šansu da od nesavršene veze naprave ono o čemu su oduvijek sanjale.