3 najiritantnije karakteristike narcisoidnih muškaraca

Foto: Instagram

IMA ih posvuda, a najčešće se znaju dobro sakriti iza maske simpatičnog, uspješnog muškarca koji je omiljen u društvu. Izlasci s narcisoidnim frajerom mogu biti jako zabavni, no kad je riječ o vezi s jednim takvim, stvari mogu postati poprilično iritantne.
 
Misle da svijet bez njih ne bi funkcionirao
 
Bilo da je riječ o običnom izletu na koji on "ne može otići jer je nezamjenjiv u firmi" ili o sitnom popravku koji "nitko drugi ne bi znao napraviti", narcisoidni muškarci najobičnije trenutke u vezi znaju pretvoriti u veliki monolog o tome koliko je svijeh bez njih jednostavno besmislen. U slučaju da mu pokušaš dati do znanja da se neke stvari mogu napraviti i bez njega, očekuj veliku svađu.
 
Nemaju osjećaj za nikog osim sebe
 
Sve što se događa narcisoidnom muškarcu, najvažnije je, najintenzivnije i najkompliciranije na svijetu, a sve što se događa bilo kome drugome je jednostavno krajnje nebitno i pretjerano. Njihova potreba za dramatiziranjem je jako iritantna, pogotovo u slučaju kad se tebi događa nešto puno važnije - narcisoidni muškarac će na tvoje probleme samo odmahnuti rukom.
 
Jako su osjetljivi na bilo kakvu kritiku
 
On će bez problema kritizirati tvoju figuru, posao, prijatelje i životne izbore, no ako se njemu prigovori zbog sitnice, eksplodirati će. Narcisoidni muškarci su uvjereni da sve što rade, rade besprijekorno, a sama pomisao na to da netko ima nešto za dodati je jednostavno neprihvatljiva.