3 oralne pozicije kojima ćete začiniti predigru

Foto: Calvin Klein

ISPROBAJTE ih već večeras...
 
1. Uobičajena poza
 
On stoji, ti si na koljenima. Zvuči jednostavno, zar ne? To i je vrlo jednostavno, ali postoji još nekoliko također jednostavnih stvari, kojima možeš ovaj položaj učiniti ugodnijim za sebe i njega. Prvo je shvaćanje kako ćeš usmjeravanjem lica i ustiju prema stropu, smanjiti refleks gušenja. Drugo, koristi svoje ruke. To ne samo da će poboljšati stvari za njega, već ćeš i ti biti u mogućnosti kontrolirati intenzitet igre te spriječiti potencijalne neugodne situacije, kao što je npr. to da on ode preduboko.

2. Ti na leđima
 
Ovu također uobičajenu pozu, u kojoj on tebi pruža zadovoljstvo, možeš dodatno začiniti jednim vrlo jednostavnim trikom, a on podrazumijeva da tvoja glava visi preko ruba kreveta tijekom toga. Naravno, nemoj pretjerivati, no bitno je da vidiš zid na suprotnoj strani sobe.

3. On iznad tebe
 
U ovoj poziciji, muškarac ima potpunu kontrolu, a radi se o onoj u kojoj ti moraš leći na leđa te staviti nekoliko jastuka ispod glave, kako bi ju poduprijela. On mora kleknuti iznad tebe, tako da mu koljena budu ispod tvojih pazuha. Dalje ne trebamo objašnjavati. Isto to možete isprobati i tako da si ti gore.