3 stvari koje će privući svaku ženu

Foto: Cesare Paciotti

CINIČNI muškarci će podrugljivo reći da su to dobar auto, pun novčanik i raskošan životni stil, ali srećom, takvi muškarci sjede doma i sa ženama se susreću jedino na stranicama za odrasle.

Naravno da postoje žene koje će pasti na to, ali volimo vjerovati da su one i dalje u manjini. Ono što će privući ženu muškarcu nema veze s novcem, ma koliko se neki uvjeravali u to.

Samopouzdanje


Muškarac sa samopouzdanjem je jednostavno neodoljiv, a tip samopouzdanja o kojem pričamo nema veze sa pozicijom na poslu i količinom novca koji zarađuje. Muškarci koji imaju puno
samopouzdanja mogu jednim pogledom oboriti sve žene u prostoriji, a čak i ako ne dolazi prirodno, moguće ga je odglumiti, barem do neke mjere - treba samo znati granicu između samopouzdanja i čiste bahatosti.

Neovisnost

Opet, nije riječ o financijskoj neovisnosti nego neovisnosti od žena. Muškarac koji jasno pokazuje da može živjeti bez žene kad god poželi, automatski je privlačniji od onog koji djeluje kao da će se utopiti u vlastitim suzama ako neko vrijeme nema curu.

Način na koji se ponaša prema drugima

Svaka od nas je barem jednom upoznala frajera koji je glasan u društvu i krajnje nekulturan prema konobaru, jer misli da je iznad njega. Način na koji se muškarac odnosi prema drugima govori jako puno o tome kako će se ponašati prema nama, pa će nas glasni, bezobrazni frajeri zanimati manje od onih koji djeluju odgojeno.