4 frajera oko kojih se trebaš prestati truditi

Foto: Instagram

MUŠKARCI i žene su različiti u puno stvari, a praktičnost je jedna od važnijih. Praktični će se muškarac prestati truditi oko žene koja to ne zaslužuje, a žena će se oko takvog muškarca truditi još više. Ove vrste frajera ne zaslužuju tvoj trud, pa bi bilo praktično da jednostavno prestaneš.

Frajer koji nije za vezu

Ako kaže da ne želi vezu, ne želi ju. Nećeš ga promijeniti, nećeš ga uvjeriti, nećeš ga nasamariti. Ne želi vezu, a kad ju poželi, vjerojatno ju i dalje neće htjeti s tobom.

Mamin sin

Koliko god se trudila pokazati da možeš biti dovoljno dobra za njega, na prvom mjestu će uvijek biti njegova mama. On ne želi curu, on želi mamu koja će brinuti o njemu, a takvu vezu nitko ne treba.

Egomanijak

Najpopularniji u društvu, najglasniji u svakoj situaciji, najbolji, najljepši, nastavi niz… Što se više trudiš oko njega, to će te manje cijeniti jer tvoj trud ne shvaća kao ništa drugo nego zasluženi tretman.

Zločesti dečko

Ne javlja se pa pošalje poruku u zadnji čas, viđate se samo kad on to želi, nestaje pa se opet vrati… zločesti dečko uživa u činjenici da te može navlačiti jednako kao što i ti uživaš u činjenici da od svih žena navlači baš tebe. Zločesti dečki su za curice, a ako želiš da te netko tretira kao ženu, moraš se prestati truditi oko njih.