4 odlične novogodišnje kombinacije s običnom crnom majicom

Foto: Instagram

NE ZNATE što biste obukle večeras?
 
Ako niste ništa kupile za novogodišnji doček i već od jutra smišljate kombinacije, ne brinite, mi vam donosimo četiri odlična prijedloga s komadom koji imate sve. Riječ je o najobičnijoj crnoj majici koja također može biti glamurozna, ako je dobro iskombinirana. A tu u pomoć priskaču suknje, i to modeli koji su ove godine hit, pa vjerojatno već jednu imate u ormaru ili je možete posuditi od prijateljice.
 
 
Plisirane metalik suknje već godinama ne izlaze iz mode, a najlakši su način da u trenu izgledate sređeno. Dodajte outfitu i neki efektan komad nakita, obucite svoje najljepše cipelice ili čak čizme i spremne ste za doček.
 
 
Isto vrijedi i za dugačke crne poluprozirne suknje koje su također hit već par sezona, a u ovakvom komadu uvijek ćete se osjećati posebno.
 
 
A želite li se osjećati poput princeze, izvucite iz ormara svoju omiljenu suknju od tila koju inače ne nosite u zimskim mjesecima. Iznenadit ćete se kako će se dobro uklopiti s crnom majicom i čizmicama.
 
 
I za kraj - minica. Komad s kojim jednostavno ne možete pogriješiti, pogotovo ako je šljokičasta ili metalik. Stavite velike naučnice, navucite visoke čizme i spremne ste za najluđu noć u godini.