4 ružne istine o ljubavi i seksu

Foto: Guess Marciano

CHRISTIAN Rudder, osnivaš portala za pronalazak ljubavi (i seksa) OkCupid ima vijesti za nas. Nećemo reći da su loše, samo ćemo reći da su jako istinite, a ova istina bi nas mogla zaboljeti. Za nas je skupio podatke koje je imao prilike proučavati na stranici OkCupid, na kojoj mnogi muškarci i žene traže ljubav. Ovo je ne tako lijepa, statistička istina o svijetu spojeva i seksa.
 
Muškarci misle da žene imaju rok trajanja
 
Iako žene generalno traže muškarce svojih godina, muškarci imaju sasvim drugačije viđenje idealne žene - bez obzira na svoje godine, većina će se muškaraca najprije javiti ženama u ranim dvadesetima. Čak i oni koji su u svom profilu napisali da traže žene od 30 godina nadalje, rijetko se javljaju ženi koja je starija od 29.
 
Heteroseksualne žene nisu baš seksualne
 
Govorimo o spremnosti da traže seks putem interneta. Statistički podaci pokazuju da će interes za seksualnim susretom otvoreno iskazati 6.1 posto hetero muškaraca, za gej muškarce ta brojka je 6.9 posto kao i za žene u potrazi za lezbijskim iskustvom, a heteroseksualne žene imaju puno nižu brojku - tek njih 0.8 posto je spremno tražiti seks.
 
Azijati su najmanje poželjni muškarci
 
Ne znamo ima li to veze sa činjenicom da imaju neimpresivan prosjek duljine penisa, ali ocjene korisnica stranice OkCupid kažu da su Azijati najmanje poželjni. Najpoželjniji su bijelci.
 
Crnkinje nisu poželjne muškarcima
 
Barem ako je vjerovati istim rezultatima koji svrstavaju Azijate na dno ljestvice. Imaju najniže ocjene, a Azijatkinje i žene latinoameričkog podrijetla su na vrhu ljestvice. Vjerujemo da se Beyonce ne slaže.