4 savjeta za bolju predigru

Foto: Screenshot Youtube

ŽENAMA je posebno važna uspješna predigra.

Time je ženi potrebno duže vrijeme da dođe do razine uzbuđenja potrebne za orgazam. No, iz nekog stranog razloga, mnogi muškarci vole preskočiti predigru ili ju ubrzati. Ako je to i tvoj problem, posluži se sljedećim trikovima.
 
1. Započni predigru ranije
 
I pritom mislimo tijekom izlaska, jer zašto bi trebala čekati dok dođete doma? Lagani dodir, sexy pogled, igra riječima - daj mu do znanja što ga čeka poslije.
 
2. Pričanje
 
Prije nego išta započnete, smislite neki zanimljivi scenarij: opišite si gdje ste, što biste si radili, a sve popratite pokojim dubokim uzdahom i tišim i sporijim glasom. Baš nas zanima koliko ćete izdržati bez konkretnih poteza.

3. Skrivene erogene zone
 
Vrat, uši, njegov struk... Koja je njegova skrivena erogena zona? Istražuj i prati njegove reakcije, a ako nemaš previše vremena, područje između brade i vrata najosjetljiviji je dio, jer su živci bliže površini kože. Nema na čemu.
 
4. Praznik za oči
 
Nije tajna da su dečki vizualni tipovi. Pa prije nego na brzinu skineš sve sa sebe i uskočiš u krevet, odvoji minutu ili dvije kako bi njegovim očima priredila pravi mali show. Iskoristi svoje plesne vještine i skidaj dio po dio, polako. "Kad muškarci vide takve prizore, razina testosterona raste, ohrabrujući njihov seksualni nagon. Što mu dulje dopustite da gleda, on će biti više uzbuđen", prenosi Female Network. To vrijedi za bilo što, što možeš sama.