4 situacije u kojima ljubav jednostavno nije dovoljna

Foto: Bershka

NEKI parovi uspiju prebroditi probleme, no za većinu se pokaže da je vrijeme da krenu dalje.

1. Veza na daljinu
 
Niti jedna veza na daljinu nije lagana, a posebno ona kod koje ne postoji jasno određen datum da će se nešto promijeniti po pitanju daljine. Kako da napravite planove za budućnost, kada nemate pojma kada ćete oboje biti na istom mjestu?
 
2. Karijera
 
Ako se jedan od vas u potpunosti posvetio karijeri, to znači da će partner uvijek biti na drugom mjestu. Ne kažemo da su takvi ciljevi loši, dapače. No, vaš bi odnos mogao itekako trpjeti,  posebno ako ta druga osoba nije podrška.
 
3. Ideološke nekompatibilnosti
 
On možda želi djecu što prije, a za tebe trenutno postoje važnije stvari. Možda je u pitanju različita vjera ili samo drugačiji pogled na to kako bi vaš život trebao izgledati u budućnosti. Kako god bilo, kada ste na različitim stranicama oko tako velikih stvari, male su šanse za uspjeh.
 
4. Nesigurnosti
 
Nesigurnosti su jedan od glavnih razarača veza, kao npr. sumnja da te on stalno nešto mulja. A ako ne radiš dovoljno na sebi, ništa što on kaže neće smiriti te strahove. Također, nećeš se samo ti umoriti od stalne sumnjičavosti, već će i njega iscrpiti činjenica da će se uvijek morati opravdavati.