5 boja u kojima plavuše uvijek izgledaju savršeno

Foto: Getty, REX, Insragram, Bershka, Mango, H&M, Pull&Bear, Zara
 
MOŽDA zvuči malo staromodno, ali zaista postoje neko boje koje plavušama pristaju bolje od brineta, crnki i djevojaka s drugim bojama kose.
 
Stoga je i sasvim normalno napuniti ormar odjećom u laskavim bojama a izbjegavati one koje vam ne pristaju ili vam se ne sviđaju, pa čak i ako su u trendu. Pitate se o kojim je bojama riječ? Otkrijte ih u nastavku i odmah pronađite super prijedloge za kupnju:
 
Grimizna crvena
 
 
Ne možete poreći moć crvene haljina, kao ni grimiznog ruža na usnama, koji su uvijek siguran izbor za svaku ženu, ali za plavuše pogotovo. 
 
 
Haljina, Pull&Bear, 79,90 kn
 
Metalik nijanse
 
 

 
Zlatna, srebrena, brončana... Klasične metalik nijanse savršeno laskaju plavim uvojcima, a žene s ovom bojom kose u sjajnim će komadima uvijek privući više pažnje od, recimo, brineta.
 
 
Jakna, Bershka, 299,90 kn
 
Kobalt plava
 
 
Ova jarka nijansa plave možda i nije baš po svačijem ukusu, ali imate li plavu kosu s njom ne možete pogriješiti. Posebno će dobro pristajati plavušama s plavim očima, jer će ih dodatno istaknuti.
 
 
Bluza, Zara, 199,90 kn
 
"Nude" ružičasta
 
 
Evo i jedne boje koja je in, a u ovoj puderastoj nijansi svaka će plavuša opravdati ovaj trend. Izaberete li, uz to, i neki svilenkasti ili satenski komad, u stilu donjeg rublja, svi pogledi bit će uprti u vas.
 
 
Haljina, Mango, 349,90 kn
 
Smaragdno zelena
 
 
Rijetke se usuđuju nositi odjeću u ovoj odvažnoj boji, ali ako ste plavuša, to vam se itekako preporučuje. Ova nijansa zelene savršeno će laskati vašem tenu, a s obzirom i da je taman u trendu, pravo je vrijeme da joj pružite priliku.
 
 
Jakna, H&M, 370 kn