5 iritantnih stvari koje naši dečki rade

Foto: D&G

MUŠKARCI su divna bića, stvarno to mislimo, ali ponekad jednostavno želimo uzeti tavu i lupati ih po glavi, dok ne shvate da nešto rade krivo. Sigurne smo da ih ima puno više, ali ovo je naš top 5 iritantnih stvari koje rade naše bolje polovice.

Jedu bez tanjura
 
Tanjur nije kompliciran komad posuđa i lako je dostupan, ali prosječan će muškarac radije napraviti sendvič nasred stola i jesti ga bez tanjura, hodajući po kući. Iza sebe naravno ostavlja mrvice, koje neće počistiti jer mu ne smetaju.
 
Glume da nisu vidjeli poruku
 
Jednostavno im se ne da odgovoriti, a kada ih pitamo zbog čega nisu, izmislit će da nisu vidjeli poruku, jer je to puno lakše nego jednostavno odvojiti nekoliko riječi i izbjeći svađu.
 
Ostavljaju veš u mašini
 
Veš je opran, ali to ne znači da će ga on izvaditi van na vrijeme. Čekat će nekoliko sati, a onda odlučiti da će to napraviti sutradan. Veš će nakon tri dana početi smrdjeti, a onda će ga jednostavno oprati ponovno.
 
Ima tulume bez pitanja
 
Ne mora pitati smije li pozvati frendove na gledanje tekme, ali bilo bi lijepo da nas obavijesti barem dan ranije, ili isto popodne - ili barem dovoljno rano da ne saznamo da dolazi društvo u sekundi kada pozvone na vrata.
 
Glume nezainteresiranost
 
I od toga nam se diže kosa na glavi. Lijepo je biti nedostižan i misteriozan, ali s vremenom je jednostavno dosadno. Ne može vam za sve biti svejedno.