5 jakni koje svaka žena treba imati u ormaru ove sezone

Foto: Instagram, Chanel

STIŽE vrijeme jakni i kaputa, a ovo je 5 komada koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru.

1. Traper jakna
 
Traper jakna jedan je od onih odjevnih komada, koji uvijek dobro dođu u ormaru, a mogu se kombinirati uz gotovo sve. Ove jeseni, traper jakna vraća se na velika vrata, a nosi se uska, ali i široka, kao da je posuđena od dragog.
 
 
2. Crna kožna jakna
 
Baš kao što svaka pripadnica ljepšeg spola u svom ormaru treba imati malu, crnu haljinu, koja je vječna klasika, isto je tako i s crnom kožnom jaknom, koja se nosi u dnevnim kombinacijama, a izgleda odlično i u večernjoj varijanti, posebno na uske haljine ili traperice, u paru sa štiklama ili čizmama na visoku petu.
 
 
3. Kaput
 
Nikada nije loše izdvojiti nešto više novaca za pošteni kaput, koji je baš uvijek u modi. Obzirom da ćete veći dio jesensko-zimskog razdoblja provesti u njemu, to je sasvim logični savjet. Vi birate boju, dužinu, stil i slično.
 
 
4. Fluffy kaput ili jakna
 
Možda ćete od nekoga čuti kako u njemu izgledate kao mala ovčica, no takvi kaputi i jakne i dalje su u modi, a k tome su topli, mekani i udobni pa ako još uvijek niste nabavili jedan, ove sezone ispravite grešku. 
 
 
5. Jakna s krznom
 
Ove jeseni posebno volimo i jakne u military stilu, i u kombinaciji s krznom, koje posebno dobro izgleda na kapuljačama.