5 koraka do njegovane kože na nogama

Foto: XTI

SVI dobro znamo da su najlonkama ovo posljednji dani u sezoni i da će uskoro na red doći kratke hlačice i haljinice koje otkrivaju gole noge.

Kako ti prvo ovogodišnje pokazivanje golih nogu ne bi bilo pravi šok, savjetujemo ti da u sljedećih nekoliko dana posvetiš posebnu pažnju nogama i stopalima.

1. Gel za tuširanje s pilingom

Ovo je odličan izbor za zaposlene cure, ali i one koje su malo lijene. Svaki dan dobro istrljaj listove, bedra i stopala gelom s pilingom ili pravim pilingom kako bi uklonila mrtve stanice, spriječila urastanje dlaka i nogama dala novi sjaj.

2. Zaboravi na odlazak na spavanje bez kreme


Vrijeme je da posebnu pažnju posvetiš stopalima i listovima koji će uskoro biti izloženi pogledima. Prije spavanja hidratantnu kremu za tijelo ili kremu za ruke dobro utrljaj u stopala i listove - i nemoj preskakati ovaj ritual.

3. Kućna pedikura nekoliko puta na tjedan

Osim ako su ti stopala u besprijekornom stanju, "sprijatelji se" s rašpom za pete. Prvo uredi nokte i napravi klasičnu pedikuru, a zatim svaki ili barem svaki drugi dan, nakon tuširanja pete dobro izrašpaj turpijom.

4. Depilacija bez mane

Nije važno koju metodu depilacije koristiš - važno je da je kreneš redovito primjenjivati kako bi ti noge bile sexy i glatke u svakom trenutku.

5. Lijepa boja, lijepe noge

Svakako ne predlažemo da provodiš dane u solariju, no malo kreme za samotamnjenje ili sunca koje "pokupiš" na balkonu (uz zaštitni faktor, naravno!) pomoći će ti da noge izgledaju atraktivno, vitko i njegovano.