5 laži koje muškarci govore prije seksa

Foto: Armani

MUŠKARCI lažu jednako često kao i žene, ali njihove se laži najčešće svode na žicanje seksa, pogotovo kada nismo raspoložene za njega. Ovim nas "trikovima" najčešće dobiju:

Samo se želim grliti

Laž koji svaki muškarac izgovara barem jednom tjedno, kada nam pokušava objasniti da ne želi seks, nego malo toplog dodira. Vrlo često i padnemo na ovu foru, jer želimo vjerovati da samo žele našu blizinu. Srećom, seks nam gotovo uvijek dobro i dođe.

Ne želim seks na prvom spoju

Naravno da želi, a ovo je savršen način da ga i dobije. Muškarac koji uvjerava ženu da od nje želi više od seksa, u njenim očima postaje ozbiljan kandidat za vezu, pa je i lakše odmah skočiti u krevet. Ovaj trik pali možda u 50 posto slučajeva, ali svejedno pali.

Samo ću ga malo…

… umočit. Samo pola, to se ni ne računa kao seks. Svaka je žena barem jednom čula ovu molbu, i vjerojatno popustila. I seks je zagarantiran.

Volim žene koje se ne boje svoje seksualnosti

Nema potrebe da čekate sa seksom, jer ako mu daš prerano, to ne znači da si laka, znači da si sigurna u sebe i svoju seksualnost. Muškarci obožavaju ovako uvjeravati žene da je glupo čekati, a jednom kada ih dobiju, vrlo često im više nisu zanimljive jer su ih dobili čim su htjeli.

Ne moraš uzvratiti uslugu

On te želi zadovoljiti, i to je sve, ne očekuje ništa zauzvrat. Ovo je jako lukav potez, jer će žena u 90 posto slučajeva jednostavno dobiti veliku potrebu da uzvrati uslugu.