5 laži koje smiješ reći na prvom spoju

Foto: Screenshot Youtube

LAGANJE nije baš pametan potez kad je riječ o novim početcima, ali opet, slatke, male laži ponekad nisu toliko loše. Ovo su one koje smiješ reći na prvom spoju.

Jako mi se sviđa ovaj kafić
 
Ako je on birao mjesto, a tebi baš nije po guštu, možda je bolje da to prešutiš. Ako kažeš da ti se ne sviđa, njemu će biti neugodno, a čak i ako ga promijenite, ostat će gorak okus, jer će znati da je pogriješio.
 
Solo sam već neko vrijeme
 
Čak i ako si upravo usred gadnog prekida, on to ne mora znati. Tvoji bivši dečki nisu tema za razgovor, barem ne na prvom spoju, pa je bolje da ga poštediš toga.
 
Volim svoj posao
 
Sigurni smo da mu možeš ispričati puno ružnih stvari o svojim šefovima i tome koliko ne voliš svoj posao, ali zašto kvariti lijepu večer ružnim detaljima?
 
I ja volim taj bend
 
Čak i ako nikad nisi čula za njega. Ako ti se frajer sviđa i želiš ga osvojiti, tu i tamo smiješ slagati da baš jako voliš njegov omiljeni bend. Tko zna, možda ćeš ga stvarno zavoljeti.
 
Bilo je lijepo
 
Neki prvi spojevi završe izvrsno, dok neki… završe čudno. Ako ti je previše neugodno reći da se nisi dobro provela, uvijek možeš reći da ti je bilo lijepo, pa kasnije smisliti izliku zašto se više nećete vidjeti. Možda nije lijepo, ali ugodnije je za oboje.