5 loših navika koje vode do obješenih grudi

Foto: Shan

JESTE li znali da je jedno istraživanje provedeno u Californiji pokazalo da grudi stare 2 do 3 puta brže od ostatka našeg tijela?

Godine i stil života najviše utječu na njihov izgled, no kad već ne možemo zaustaviti starenje, barem možemo eliminirati najčešće uzročnike njihova starenja.

1. Pušenje


Zbog pušenja tvoja koža gubi elasticitet i brže stari što ćeš prvo zamijetiti na grudima, a zatim na licu.

2. Sulude dijete

Ako si jedna od onih žena koje cijeli život provode na yo-yo dijetama, tvoje grudi sigurno pate. Kad u kratkom roku izgubiš velik broj kilograma, grudi počinju visiti no zaista je upitno hoće li se ikad vratiti na prvotni oblik, čak i kad se udebljaš...Mršavi zdravo i postupno.

3. Krema za sunčanje

Ako izbjegavaš kremu za sunčanje na ovom području, koža na dekolteu dobit će pjege i bore te izgubiti elasticitet. Čak i ako se ne sunčaš u topless izdanju, dobro namaži grudi prije odlaska na plažu.

4. Krivi grudnjak

Košarice i naramenice koje ne pružaju adekvatnu podršku tvojim grudima, bile one male ili velike, utjecat će na njihov izgled pa se itekako isplati uložiti novac i vrijeme u pronalazak nekoliko dobrih grudnjaka.

5. Intenzivna tjelovježba

Dok su intenzivne kardio vježbe odlične za tvoj struk - baš i ne pomažu izgledu tvojih grudi. Baviš li se vježbanjem koje uključuje puno skakanja, dobar sportski grudnjak je must have!