5 načina na koje ti pokazuje da si mu važna

Foto: Allure

ŽENE pokazuju da im je netko važan na razne načine, ali jedan od glavnih je i dalje taj da samo kažu muškarcu koliko im je važan. Muškarci su po tom pitanju drugačiji - malo govore, ali zato puno rade… samo treba znati prepoznati znakove kojima ti pokazuje da mu je stalo.

Ljubi se s tobom
 
Bez da ti iniciraš. Žene su ipak te koje češće iniciraju poljupce, a ako imaš muškarca koji često sam krene prvi, znači da još uvijek osjeća leptiriće dok to radi.
 
Upoznaje te s prijateljima
 
Prijatelji će mu iskreno reći što misle, a za njega je to veliki stres jer zna da postoji mogućnost da im se ne svidiš i da će morati odabrati između tebe i njih. Ako te upoznaje s najbližim ljudima čije mišljenje cijeni, znači da mu ipak nisi samo jedna od cura koje osvaja onako usput.
 
Sluša te
 
I pamti što si mu rekla. Neki muškarci slušaju samo kad nemaju izbora, a pamte vrlo rijetko. Ako imaš dečka koji se sjeća sitnica koje si mu pričala, imaš dečka koji se trudi zapamtiti što više stvari o tebi jer si mu važna.
 
Nije tu samo kad je zabavno
 
Frajer koji samo traži zabavu najvjerojatnije će se povući čim se dogodi nešto čemu se ne možete smijati, a onaj kojemu je stalo će biti uz tebe i kad nije sve idealno.
 
Radi planove
 
Ako si mu važna u životu, uključit će te u svoje planove, a ako nisi, živjet će dan po dan. Muškarac koji ti pokaže da računa na tebe i za nekoliko tjedana ti zapravo pokazuje i da mu je stalo.