5 najboljih crvenih komada za siječanj

Foto: Dior, Lanvin, Primark, Marie Claire, Victoria's Secret, weheartit

BLAGDANI su prošli, no to ne znači da upečatljive odjevne komade trebaš pospremiti na dno ormara. Donosimo nekoliko zanimljivih modnih detalja koje svaka fashionistica zasigurno posjeduje. Vrijeme je da ih iskoristite!

Crveni lak



Kozmetička industrija svako malo donosi na tržište nove nijanse crvenih lakova za nokte, oni pašu uz gotovo sve odjevne kombinacije, a ako si posebno raspoložena i voliš eksperimentirati, preko svoje odabrane nijanse crvenog laka možeš nalakirati prozirni  lak s velikim šljokicama koje sjajno pristaju uz sve boje.

Crvena haljina



Ove sezone jedna od najpopularnijih boja za odjeću definitivno je crvena. Najbolje vrijeme za iskoristiti ovaj trend su ludi tulumi, jer ova boja ističe ženstvenost i seksipil na damski način. Ako tvoj primjerak crvene haljine ima i peplum, odabrala si zaista dobitnu kombinaciju i zasigurno nećeš ostati nezamijećena.

Crvene gaćice



Ovo je crveni detalj kojeg vjerojatno svi nosimo na novogodišnjem tulumu, no jamčimo da pobuđuje strasti i nakon prvog u mjesecu!

Crveni kaput



Ako si zimogrozna i neprestano se žališ kako ti je hladno, ove zime odaberi crveni kaputić kako bi pokazala da se ne bojiš jarkih boja i da vješto kombiniraš odjeću s crvenim kaputom, a istovremeno će ti biti toplo!

Crveni šešir



Modni dodatak koji je zasjeo na sam vrh ljestvice zimskih najpoželjnijih modnih stvarčica definitivno je šešir i to onaj od filca jer je vrlo ženstven i svojstven samo hladnim danima i visoko modno osviještenim damama, naravno!