5 pogrešaka na ljetnim vjenčanjima koje će uzrujati vaše goste

Foto: Instagram
 
LJETNA vjenčanja su prekrasna.
 
No postoje neke pogreške koje rade mladenci zbog kojih se gostima diže kosa na glavi, a mi vam danas donosimo nekoliko najčešćih kako biste ih izbjegli na vrijeme ako planirate upravo takvo vjenčanje.
 
1. Uobičajeni dress code
 
Iako je poznato da muškarci na vjenčanjima nose odijela, planirate li ljetnu ceremoniju na višim temperaturama, možda je bolje da se odlučite za neki primjereniji dress code za muškarce koji je ipak nešto opušteniji.
 
2. Ceremonija tijekom dana
 
Onda kada vas čeka toplinski val, sunce je nemilosrdno i... Znate na što mislimo. Osim ako je ceremonija u zatvorenom prostoru, no i tada se morate pripremiti da vjenčanje možda neće trajati dugo u noć jer će se gosti i prije umoriti.
 
3. Ignoriranje komaraca
 
Vodite računa o njihovim ubodima koje svi mrzimo. Tu su svijeće s mirisom koji ih odbija, lampe, ali i sprejevi protiv nepozvanih, letećih gostiju, za koje ne bi bilo loše da budu na usluzi gostima u košari i na nekom vidljivom mjestu.
 
4. Prelagana hrana
 
Shvaćamo, rajčice i lubenice su omiljene ljeti i vrlo ukusne, no budite sigurni da sve takve lagane namirnice uskladite s nekim "težima", kako ne biste svoje goste ostavili gladnima.
 
5. Ne vodite računa o vodi
 
Morate je imati dovoljno i da uvijek bude pri ruci jer ipak je ljeto i temperature su visoke tijekom cijelog dana, iako vjerujemo kako od uzbuđenosti ne razmišljate o takvim stvarima i možda mislite kako je vašim gostima uglavnom bitan alkohol. Možda i je tako, no vode ne smije nedostajati.