5 sexy ideja za nezaboravne blagdane

Foto: Promo

BLAGDANI su, prije svega, vrijeme okupljanja obitelji, planina finih domaćih kolačića i mora blještavila i vrištajućih božićnih lampica. U ovom periodu je sve u znaku obitelji i darivanja, zbog čega seks u vezi ili braku može biti nepravedno zanemaren i usnuti zimski san.

Spriječite to na vrijeme i ovaj Božić si poklonite sretan i raznolik seksualni život.
 
1. Poklonite sexy igračku
 
Neovisno želite li unaprijediti solo trenutke ili začiniti seks u vezi, seksualne igračke daju vam mnogo izbora i garantiraju dobar provod još dugo nakon kupnje. www.libido.hr nudi velik izbor kvalitetnih seksualnih igračaka za sve ukuse, sve razine iskustva i svih cjenovnih razreda.
 
2. Istražite grad
 
Uživajte u posebnoj atmosferi grada – uzmite večer samo za vas, prošećite okićenim ulicama, dopustite da vas začaraju lampice, miris kuhanog vina, glazba i žamor ljudi. Ugrijte se uz topli i/ili alkoholni napitak i budite opet na spoju, zaboravite svakodnevicu i probleme i budite sretni, neobuzdani i svoji.
 
3. Istražite osjetila
 
U ovo doba godine sva naša osjetila rade prekovremeno – hladno nam je, grije nas topli, mirisni čaj, miris cimeta prožima nam nosnice, kuhano vino teče u potocima a pahulje snijega nam se tope na licu. Izazovite ih u potpunosti i poigrajte se partnerovim osjetilima – oboružajte se povezom za oči, peruškom i mirisnom svijećom pripremite predigru za pamćenje.
 
4. Pripremite se za Pedeset nijansi mračniji
 
Nastavak popularnog filma, Fifty Shades Darker, uskoro dolazi u kina i nesumnjivo će ponovo potaknuti maštu i libido brojnih parova željnih eksperimentiranja i otkrivanja novih seksualnih nijansi. Dočekajte ga spremni i ponovite gradivo – uz gorespomenut igre osjetila, istražite i ostale sexy scenarije na meniju revolucionarne trilogije koja je seksualnu slobodu gurnula u mainstream.
 
5. Vi ste najbolji poklon
 
Stvorite sexy božićni ugođaj nekim od ovih trikova – postanite pravi poklon omotan samo u sexy satensku vrpcu, iznenađujte malim, senzualnim gestama – ovaj prosinac učinite posebnim prije svega za sebe i svog partnera jer je, na kraju, sve ostalo manje važno.