5 sigurnih načina kako da osvojiš njegovu obitelj

Foto: Screenshot Youtube

POSAO nije nimalo lak, ali će biti puno lakši uz ovih pet savjeta.

1. Budi pristojna
 
Ovako stoje stvari: ako želi odličan odnos sa svojim muškarcem, moraš uložiti dodatni napor u dobar odnos s njegovom obitelji. Čak i ako ga njegova mama ne želi tek tako pustiti ili njegov tata misli da je mogao bolje od tebe, to ne znači da moraš biti dodatno nedopadljiva. Pokaži im svoje najbolje ponašanje - uljudno, prijateljski i s poštovanjem.
 
2. Pomogni
 
Kad god ste u njihovoj kući, iako ti zapravo jesi gost, nikad se nemoj tako ponašati, već se digni od stola i pomogni skupiti suđe i oprati ga. Također, kad god dolaziš, nemoj zaboraviti maminu omiljenu čokoladu ili tatino najdraže vino. To je svakako jedan od dodatnih napora kojima ćeš ih brže pridobiti.
 
3. Upoznaj ih
 
Iako si ti zapravo ovdje došla na upoznavanje, ne bi bilo loše da povremeno pokušaš pokrenuti razgovor o njima, kako bi im pokazala da te zanima ponešto o njihovom životu. Počni s malim stvarima, poput najdražeg filma ili hobija, kako ne bi stvorila pogrešan dojam da si nezaintersirana. U isto vrijeme, upoznavanje njegovih članova obitelj, pomoći će ti da shvatiš njihove postupke, kao npr. neprestane savjete njegova mame o načinu na koji se pravilno čisti kućanstvo, ako znaš da je takva i doma. Tako ćeš lakše shvatiti da kad krene dijeliti savjete, ne misli nužno da si ti loša domaćica, nego je jednostavno takva.
 
4. Nemoj zaboraviti važne datume
 
Određeni datumi tebi vrlo vjerojatno ne znače ništa, no znače tvom partneru i njegovoj obitelji. Pokušaj što aktivnije sudjelovati u određenim obiteljskim prigodama i okupljanjima, jer to će im svima puno značiti. Također, ostavi mu dovoljno vremena za privatno vrijeme s obitelji. Shvaćamo da želiš s njim provesti svaki slobodan trenutak, ali isto to on želi i sa svojom obitelji, kako bi im pokazao da ih nije zaboravio otkad je s tobom. Nemoj biti cura koju će svi potajno mrziti.
 
5. Pokaži im koliko ga voliš
 
Kao što je dokazalo jedno istraživanje, mame imaju tu sposobnost osjetiti i malu prijetnju dobrobiti svojih sinova. Pokaži joj da joj je sin u dobrim rukama, kako bi se prestala brinuti. To uključuje i činjenicu da ne dijeliš s njima svaki vaš privatni problem i svađu ili da u njima tražiš saveznika da svom partneru dokažeš da si u pravu.