5 situacija u kojima si htjela napucati dečka, ali ipak nisi

Foto: Massimo Dutti

LJUBAV je čudna stvar. Ponekad se znamo toliko posvađati s našom "boljom" polovicom da jednostavno ne možemo vjerovati da se i dalje trpimo. Ipak, trpimo se, čak i u situacijama u kojima želimo uzeti tavu i udariti dečka po glavi. Ovo su najčešće.

Kad zaboravi
 
Rođendan, godišnjicu, Valentinovo, dogovor za večeru… Muškarci nisu zli i neobzirni, jednostavno imaju na pameti druge stvari pa im se dogode da zaborave nešto što je nama jako važno. No, prava ljubav može izdržati sve, zar ne?
 
Kad mu se ne da
 
Nisu samo žene te kojima koji put nije do seksa… Sigurno si barem jednom doživjela da tvoj dečko odbija seks jer jednostavno nije raspoložen, i sigurno si bila sve, samo ne oduševljena. 
 
Kad mu se nabacuju druge žene
 
Nije on kriv što mu se nabacuju, ali svejedno ga iz nekog razloga želiš momentalno napucati i pronaći nekog tko ne uživa u silnoj pažnji kao tvoj dečko.
 
Kad  te ne sluša
 
Muškarci imaju nevjerojatan dar - znaju se isključiti kad žene pričaju, a iako je to sasvim impresivan način preživljavanja, mi ga nikako ne odobravamo.

Kad se složi s nekim s kim se ti ne slažeš
 
Tvoj dečko mora biti na tvojoj strani, bez obzira koliko si stvarno u pravu. Svaka od nas je barem jednom doživjela da nam dečko na ovaj način zabije nož u leđa, i svaka od nas ga je u tom trenutku htjela opaliti po glavi.