5 stvari koje muškarci moraju znati prilikom uleta

Foto: Instagram 

SVIJET uleta je stresan, nepravedan i pun okrutnih žena koje jedva dočekaju spustiti frajeru koji se hrabro upustio u upucavanje, ali činjenica je da bi muškarci mogli poraditi na svojoj tehnici. Ovo su stvari koje je dobro imati na umu kad uletavate ženama.
 
Razgovarajte s nama kao da smo ljudska bića
 
“Kakav je osjećaj biti najljepša djevojka na svijetu?” i ostali uleti koji zvuče kao da su iz filma jednostavno ne pale. Pokušajte s nečim jednostavnijim, primjerice s “Bok”.
 
Ne inzistirajte
 
“Hoćeš popiti nešto?” pitanje je koje podrazumijeva mogućnost odbijanja, a ako žena odbije ponudu, to nije poziv da je maltretirate dok ne pristane. 
 
Suzdržite se od komplimenata vezanih uz izgled
 
Vrlo jednostavno - jer su jeftini i jer djeluje kao da ih izgovorite 50 po večeri. Običan razgovor puno je bolji izbor od “imaš prekrasne oči”.
 
Ne pipkajte nas
 
Opcija “poke” iritantna je na Facebooku, a uživo je još puno, puno gora. Grljenje, dodirivanje i iznuđivanje poljubaca od žena koje su pored vas samo zato što ste im ušli u osobni prostor definitivno nije način kojim ćete nas osvojiti.
 
Zadržite dostojanstvo
 
Vrijeđanje žene zato što je odbila piće uvijek je loša ideja. Čak i ako je to napravila nevjerojatno bahato, zadržite dostojanstvo i krenite dalje.