5 stvari koje odbijaju muškarce

Foto: Boss Orange

MUŠKARCI su jednostavni, žene kompliciraju stvari - znamo da ovo zvuči ružno, ali ako malo bolje razmisliš, nije baš tako daleko od istine. Muškarci iz veza bježe najčešće zbog komplikacija jer ih u potpunosti odbijaju. Evo što još moraš dodati na popis stvari koje muškarci ne vole:

Kraljice drame

Malo drame tu i tamo ne škodi, ali ako konstantno imaš potrebu dramatizirati oko stvari koje nisu toliko važne, muškarac će pobjeći glavom bez obzira.

Žene s previše šminke

Neke žene na sebe stave toliko šminke da ih nenašminkane ni FBI ne bi znao prepoznati. Znamo da voliš bronzer, ali ponekad je manje - više.

Tračanje

Tu i tamo je ok, ali ako se sva vaša konverzacija svodi na to tko je što rekao o kome i tko s kime spava, njemu je vjerojatno jako dosadno.

Ljubomorne žene

Ako si ljubomorna zbog toga što djeluje prisno s kolegicom s posla, to je ok. Ako si ljubomorna jer mu je sestrična poslala poruku za rođendan, to nije ok i napucat će te (ako već nije).

Princeze

Svaki muškarac voli malo razmaziti ženu koju voli, ali to ne znači da se možeš ponašati kao princeza. Ako samo uzimaš i ništa ne daješ, ostat ćeš bez frajera.