5 stvari na koje bespotrebno trošiš novac na početku veze

Foto: W Magazine

SIGURNO si kriva za prvu točku.

1. Odjeća

Nemoj ni pokušavati zanijekati kako puno više trošiš, otkad si se počela viđati s novim frajerom, jer kao da nemaš dovoljno odjeće od prije. Znamo da misliš kako niti jedan od tih odjevnih predmeta više nije dovoljno dobar, no i sama znaš da to nije istina. Uz to, kad i kreneš u šoping, to nikada nije samo jedan kupljeni predmet i malo po malo, evo te u minusu.  Potrudi se, ali bez suludog pražnjenja računa.

2. Donje rublje

Priznajemo, komad sexy donjeg rublja, može ti pružiti osjećaj snažnosti, ali te i financijski osakatiti. Kompletić po kompletić, za svaki put kada ga želiš iznenaditi u krevetu, posebno na početku, i plaća je nestala u trenu. No, znaš kako najbolje začiniti ljubavni život i pritom uštedjeti? Budi bez donjeg rublja i opuštena.

3. Nove stvari za stan

Obzirom da će on sada početi dolaziti i kod tebe doma, odjednom ti je potrebno potpuno preuređenje stana. Nećeš krečiti, iako bi i to mogla, ali zato trebaš novu posteljinu, čaše za vino i tanjure za večeru, možda i nove zavjese, vaze, svijeće...

4. Pokazivanje toga kako si prava avanturistica

Kampiranje? Može! Vikend bijeg iz grada? Već si spakirala kofere! Ronjenje? Ti si za! U ovoj fazi, želimo pokazati partneru kako smo spremni uložiti u što god on želi pa govorimo "da" na baš sve. Dok nam novčanik plače...

5. Mali pokloni

Večeras si napokon upoznala njegove prijatelje pa si ih odlučila i počastiti rundom nečega. A i ona košulja, koju si vidjela neki dan u izlogu, ti izgleda kao stvorena za njega. Nisi sigurna koje vino voli, uzet ćeš tri vrste pa nek bira. Frižider mu je prazan? Nema veze, ti ćeš ga napuniti. Sasvim je u redu, s vremena na vrijeme, učiniti tako nešto. Svako malo, kako bi ga impresionirala, sasvim je nepotrebno.