4 tajne poznate blogerice kako snimiti savršene slike s godišnjeg odmora

Foto: Instagram
 
USKORO i vi krećete na svoj.
 
Bilo da planirate ostati u Hrvatskoj i uživati u čarima našeg lijepog Jadrana ili ste ipak isplanirali putovanje izvan granica Lijepe Naše, vjerujemo kako želite imati što ljepše slike s godišnjeg odmora.
 
 
A ako po tom pitanju trebate ipak neki stručni savjet, u pomoć uskače poznata blogerica Aimee Song, koja stoji iza popularnog bloga Song of Style, koji itekako rado pratimo.
 
 
Ona je sa svojim sljedbenicima podijelila 4 savjeta, kako da njihove fotografije budu što ljepše i upečatljive pa samim time i popularnije na društvenim mrežama. Evo što je otkrila.
 
1. Zumiranje
 
Kada koristite opciju zumiranja na svom pametnom telefonu, kvaliteta slike se smanjuje. Tako je puno bolje snimiti sliku iz blizine koju možete dobiti, a zatim kasnije obrežite sliku, ako želite još veću blizinu.
 
 
2. Svjetlo
 
Kada su u pitanju fotografije, rasvjeta je sve. "Prilikom slikanja pejzažnih fotografija, zlatni sat, vrijeme neposredno prije zalaska sunca i odmah nakon izlaska, moje je najdraže vrijeme za snimanje. To je i odlično vrijeme za selfieje", otkriva Aimee. Drugim riječima, slijedite svjetlo te vodite računa o tome da na nebu nema previše oblaka.
 
 
3. Okruženje
 
Plaže, pašnjaci, gradske ulice itd., oni mogu biti lijepi sami po sebi. No, ako želite još bolju sliku, na nju ubacite sebe, dragog ili prijatelje, jer će ona tek tada biti veličanstvena.
 
 
4. Istražite
 
Kada idete na neko odredište, ranije pogledajte slike s njega, kako biste dobili bolji dojam gdje idete. S time zatim uskladite odjeću i modne dodatke. Time ćete na slikama najbolje dočarati destinaciju na koju idete, a to će vaši sljedbenici itekako cijeniti. Tako možda obožavate traperice, no na toj lokaciji će puno bolje pristajati haljina s volanima i šeširić.