5 znakova da on želi više od seksa

Foto: Instagram 

KAD je u pitanju interes muškarca, većini je žena sasvim jasno kad je on zainteresiran na fizičkoj i seksualnoj razini... Puno je teže odgonetnuti je li zainteresiran za nešto više, a ovo su znakovi da definitivno je:
 
Želi raditi planove
 
Muškarci koji žele samo seks bježe od bilo kakvog planiranja, što je sasvim normalno jer za seks ne treba puno planova. Frajer koji želi nešto ozbiljnije bit će sretan što želiš planove s njim i rado će sudjelovati u njihovoj izradi. 
 
Reagira brzo
 
Kad mu se javiš, brzo odgovara i nikad te ne pušta da čekaš njegov odgovor kao što to rade muškarci koji se samo žele igrati s tobom. Oni koji žele samo seks uživaju u saznanju da ih čekaš, ovi ozbiljni znaju da se žena tako ne tretira.
 
Želi te upoznati s prijateljima
 
Oni su važan dio njegovog života, a da ima ozbiljne planove s tobom pokazat će upravo tako što će te upoznati s njima.
 
Obraća pozornost
 
Stvari koje su ti važne postaju važne i njemu jer zna da mu nisi samo kratkoročno rješenje. Frajer koji misli ostati u tvojoj blizini potrudit će se saznati što više stvari o tebi.
 
Vidiš mu u očima
 
Kad je pogled u pitanju, muškarci se dijele na dvije vrste - one kojima iz očiju viri seks i one kojima iz očiju viri ljubav. Niti jedan od ovih pogleda ne može se odglumiti ni sakriti, na tebi je samo da se dobro zagledaš u njegove oči.