5 znakova da se zaljubljuješ puno prebrzo

Foto: H&M

LJUBAV ne treba požurivati, tako barem kažu, ali rijetko se tko toga zapravo može držati. Neke se žene zaljubljuju prebrzo, a ako si ti jedna od njih, ovo su znakovi da možda moraš usporiti:

Nije te nazvao…

…i ti misliš da je to kraj svijeta. Ako si tek upoznala frajera i još ste u fazi uhodavanja, nema potrebe da se čujete prečesto. Ako te nije nazvao jedan dan i ti odmah misliš da je potrebno raditi dramu, vjerojatno se prebrzo zagriješ i na taj način plašiš frajera.

Već imaš sve isplanirano

On eventualno planira da se nađete na kavi tijekom tjedna, a ti već planiraš zajedničko ljetovanje za sljedeću godinu? Malo uspori, tko zna gdje ćete biti tad.

Želiš ga upoznati s frendicama

Prije nego što upoznaš novog frajera s frendicama, možda bi bilo pametnije da ga sama upoznaš dovoljno dobro i odlučiš želiš li ga uopće upoznati s njima.

Misliš da je on “taj”

Ne kažemo da nije, ali nakon nekoliko tjedana to ipak ne možeš znati, pogotovo ne ako svakih nekoliko tjedana upoznaš nogov tipa za kojeg misliš da je “taj.”

Voliš sve što voli on

Lijepo se prilagoditi, ali ako se nakon par tjedana pretvaraš u curu koja sluša sve njegove bendove i ide na sva mjesta na koja on ide, malo pretjeruješ. Ne moraš se pretvoriti u njegov klon da bi te zavolio.