5 znakova da si ti puno zagrijanija od njega

Foto: Screenshot Youtube

LJUBAV je komplicirana stvar. Kod nekih parova je sve vrlo jednostavno - on voli nju upravo onoliko koliko ona voli njega i sve je u ravnoteži. No, kod većine parova ipak postoji barem mala neravnoteža, što još uvijek nije toliko velik problem. Problem je kad je jedna osoba puno zagrijanija od druge, jer takav nesrazmjer vodi samo jednom… prekidu. Znamo da možda nije najjednostavnije priznati si tako nešto, ali ovo su znakovi da si ti jako zagrijana, a da on baš i nije.

Uvijek si prva
 
Na telefonu, na porukama, kada je riječ o planiranju ili dogovaranju izlaska… Ako ti uvijek iniciraš komunikaciju, zapitaj se koliko je njemu zapravo stalo. 
 
Uvijek si zadnja
 
Kad su njegovi planovi u pitanju, uvijek si nekako nisko na listi prioriteta. Naravno da mu treba sloboda i da je sasvim u redu da te ponekad malo zapostavi, ali ako se češće viđa s gospođom u pekari nego s tobom, možda mu nisi baš najvažnija stvar na svijetu.
 
Uvijek je u zadnji čas
 
Frajer koji je zagrijan za tebe će se pobrinuti da se vidite i javiti ti svoje planove čim prije. Frajer kojem je svejedno će ti se javiti sat vremena prije očekivanog nalaženja i bit će mu potpuno svejedno što te pustio da čekaš.

Nikad nema vremena
 
Znamo da su neki ljudi jako zaposleni, ali ako te frajer želi vidjeti, pobrinut će se da mu posao ne smeta u tome. Ako baš nikad nema vremena za tebe, to znači da mu jednostavno nisi netko na koga želi “trošiti” svoje dragocjeno vrijeme.
 
Ne upoznaje te s frendovima
 
Tvoje frendice znaju sve o njemu, a njegovi frendovi nisu ni čuli za tebe? Ne morate se svi odmah upoznati i družiti kao da se znate sto godina, ali ako još uvijek nisi upoznala niti jednog njegovog frenda, vjerojatno postoji dobar razlog za to.