6 situacija u kojima je ljubomora u vezi sasvim opravdana

Foto: Acostamento

PRITOM mislimo na onu malu i zdravu ljubomoru.

1. Njegove bivše
 
Iako znaš da je on sada tvoj i da su one prošlost, svaki put kad ih spomene, one mu nešto lajkaju na Facebooku ili ih negdje sretneš, normalno je da osjećaš malu dozu ljubomore. No, normalno je i da te ona prođe nakon nekoliko trenutaka. Puno veću ljubomoru svakako imaš pravo osjećati ako te on uspoređuje s njima, jer to definitivno nije u redu.
 
2. Njegova najbolja prijateljica
 
U nekim trenucima kad misliš da mu je ona bolja i zabavnija od tebe, iako nije s njom, nego je s tobom, ali si ne možeš pomoći.
 
3. Njegova mama
 
On skače na svaki njezin poziv i sluša baš svaki njezin savjet, zbog čega se ti ponekad osjećaš kao da tvoje mišljenje nije jednako ili nije uopće bitno.
 
4. Njegovi prijatelji
 
U posljednje vrijeme, izlasci s njima postali su sve češći, zbog čega se s pravom osjećaš zanemareno. Posebno ako su njegovi prijatelji solo te svaki vikend ciljano izlaze van da upoznaju cure.
 
5. Njegova udvaračica
 
Toliko je očito da mu se ona nabacuje, iako zna za tebe i upoznala te... I naravno da nećeš napraviti nikakvu scenu, jer ipak si ti kraljica, ali ako ovako nastavi, morat ćete ozbiljno razgovarati. Zašto ne odustaje?
 
6. Njegov posao
 
Onda kada svaku večer ostaje duže na poslu, pod velikim je stresom, čak i kad ste zajedno, razmišlja o tome što ga sve čeka sutra u uredu, a mobitel ne prestaje zvoniti.