7 beauty eksperimenata kojima ćete pobijediti rutinu

Foto: Instagram

BEZ OBZIRA koliko nam je širok izbor proizvoda za uljepšavanje imamo i koliko nam opcija pružaju razni preparati za njegu kože i kose, često se dogodi da nekako zaglavimo u rutini uljepšavanja.


Da biste izbjegli dosadan izgled koji takva rutina nosi sa sobom, izabrali smo sedam beauty rizika koje jednostavno morate probati.

1. Vrlo kratka kosa

Za ovo će vam trebati mnogo hrabrosti, ali zašto ne biste pokušali u dogovoru sa svojim frizerom naći kratku kosu koja će vam pristajati.
Ljetni dani koji dolaze su savršena prilika da se oslobodite tereta kose i uštedite pravo bogatstvo na proizvodima za njegu kose.

2. Poigrajte se eyelinerom

Ako se držite jednostavne linije koja vam daje mačji pogled, vrijeme je da pokušate s nečim hrabrijim. Možete se inspirirati lookom šezdesetih koje su poznate kao dekada u kojoj je tuš za oči zaživio ili isprobati nove trendove.

3. Crni ruž za usne

Iako vam se može činiti da crni ruž koriste samo tinejdžerke u emo fazi, ništa vas ne košta da isprobate kako vam stoji, možda vas pozitivno iznenadi.

4. Kosa u duginim bojama

Ovdje imate mnogo prostora za isprobavanje. Možete se odlučiti za jednu ludu boju ili se poigrati svim mogućim kombinacijama. Jedno je sigurno- privlačenje pozornosti je zajamčeno.

5. Brazilska depilacija

Ako vam je prva asocijacija na brazilsku depilaciju bol, nećemo vam lagati, to je istina. No, alko namjeravate provesti bezbrižno ljeto na plaži, isplati se stisnuti zube.

6. Ekstenzije za trepavice

Trepavice nikad ne mogu biti preduge ili preguste. Priznajte, ovo ste oduvijek željeli probati.

7. Tetovaža

Osim ako se zaista ne bojite igle, mala tetovaža može biti simpatičan modni detalj, ali vodite računa o tome da ju nećete samo tako moći ukloniti kad se zasitite.