7 načina kako život postaje bolji kad prestaneš izlaziti

Foto: weheartit

POČETAK je nove godine, koja pruža toliko različitih mogućnosti.

Osim toga, za mnoge ljude to je idealno vrijeme za promjene. Ako još ne znaš što bi promijenila, postoji jedna stvar, a vezana je uz izlaske.
 
Nemamo ništa protiv malo dobre zabave, no neka granica mora postojati. Ako si još uvijek u fazi da moraš izlaziti nekoliko puta tjedno, možda je vrijeme da malo staneš na loptu. Donosimo samo neke prednosti povremenih izlazaka, osim dobrog zdravlja.
 
1. Novac
 
Ove godine nećeš morati posuđivati novac kako bi platila stanarinu, samo zato što si svaki vikend častila ljude po klubovima.
 
2. San
 
Drugim riječima, zoru ćeš dočekati u toplom (i poznatom) krevetu, a ne u klubu, s nekim čudnim ljudima. I da, dobro ćeš se naspavati i odmoriti.

3. Kilogrami
 
Prvo alkohol, a po povratku doma bilo kakva brza hrana. O da, svima nam je poznato nabijanje kilograma tijekom izlaska. Sad se stigneš probuditi i otići na tržnicu po nešto puno zdravije. A imat ćeš snage i za početi trenirati nešto, po vlastitom izboru.
 
4. Žaljenje
 
Sinoć si popila čašu vina, pogledala film i otišla spavati. Nisi završila s bivšim, s nekim nepoznatim. posvađala se s frendicama i slično. Drugim riječima, nije se dogodilo ništa za čime bi trebala žaliti.
 
5. Stvari
 
Osobna je u novčaniku, ključevi u torbici, omiljena jakna u ormaru , a mobitel na stolu- nisi ništa izgubila.
 
6. Slom
 
Sinoć te ni koja čašica previše ni neka pjesma nije podsjetila na njega. Niti si morala gledati prizor, koji nipošto ne želiš vidjeti. U svakom slučaju, probudila si se kao pobjednica, što znači kako se nisi javno slomila te suzama upropastila večer. Svima.
 
7. Društvene mreže
 
Ujutro si ustala, popila kavu na miru i pregledala gdje je ostatak društva bio sinoć. Sva sreća, nisi se kao inače morala "otegirati" s 500 neugodnih slika niti zvati klubove da iste te slike maknu sa njihovih službenih stranica.