7 najpopularnijih vrsta slika na Instagramu

Foto: Instagram, weheartit

HTJELI mi to priznati ili ne, svi tu i tamo maltretiramo svoje sljedbenike na Instagramu.

Prvo treba napraviti 101 sliku, zatim izabrati najbolju, napraviti kolaž i uložiti trud u odabir najboljeg filtera. No, ako nisi znala, Instagram ima popis slika koje najbolje prolaze na ovoj popularnoj društvenoj mreži, za koje je vjerojatnije da će dobiti više lajkova od ostalih.
 
Donosimo mali vodič za početnice ili one cure kojima je jedini razlog objavljivanja slika, želja za sakupljanjem što više lajkova.
 
1. Izlasci
 
Slike na kojima si u sexy izdanju za van, s omiljenim pićem za slikanje u klubovima (čaša šampanjca) ili bocom votke na stolu, uz malo pijani pogled i provokativni ili krivo napisani status. Ekstra bodove možeš zaraditi označavanjem krive osobe na sliku, kao npr. bivšeg.
 
2. Hrana
 
I to po principu: što masnija i nezdravija, to bolja. Tako će odlično proći slike na kojima si ti u društvu enormno velikih porcija hrane poput pizza, hamburgera, jela s roštilja, umaka, lepinja i slično. Nitko ne mora znati ako to poslije uopće nisi pojela.
 
3. Putovanja
 
S obzirom na činjenicu da veliku većinu svog vremena provodimo u krevetu, uredu, obrazovnim institucijama i slično, sasvim je prirodna želja za hvalisanjem da si napokon napustila uobičajeno prebivalište. Posebno to vrijedi ako se radi o drugim zemljama, ali odlično prolaze i vikend putovanja, uz dobar filter i motivacijski citat.
 
4. Ljubimci
 
Ako ti preslatki ljubimci tvojih virtualnih prijatelja idu na živce, mora da imaš prilično hladno srce. Kako možeš odoljeti lajkanju tako nečeg?
 
5. Obiteljske fotke
 
Selfie s klincima, mamom, bakom, tatom, djedom, nećacima itd., sve to spada pod jedne od najpopularnijih slika, koje će zasigurno dobiti više lajkova, nego sve tvoje ostale slike zajedno.
 
6. Teretana
 
Dobro će proći i slike sprava i utega, ali najbolje će proći uslikana izvijanja ispred ogledala i pokazivanje nove linije nakon blagdana. Još ako je u pitanju joga...
 
7. Romantika s dečkom
 
One na kojima ste vas dvoje toliko slatki, da nitko to ne može zanemariti, odnosno ne lajkati. Svi lajkamo ljubav!