7 super priča s prvih spojeva slavnih parova

Foto: JLP, Instagram

NEKI od ovih parova više nisu zajedno, no uvijek je zanimljivo čuti priče o romantičnim i manje romantičnim prvim spojevima...

David i Victoria Beckham

Jedan od najpoznatijih britanskih celebrity parova na prvi je spoj izašao 1997. godine. Ona je tada bila zvijezda iz grupe "Spice Girls", a on perspektivni mladi igrač "Manchester Uniteda" kojeg su žene obožavale. David je s Victoriom stupio u kontakt nakon što ju je vidio u jednom spotu i rekao prijatelju: "Vidiš ovu curu u kratkoj crnoj haljini? Za nju ću se oženiti." Za prvi spoj Victoria je također odabrala mini haljinu, ovaj put od baršuna i pokazala noge, što je Davida apsolutno oduševilo, piše Marie Claire.



Blake Lively i Ryan Reynolds

Možete li vjerovati da je prvi spoj ovog predivnog para bio prava katastrofa? Blake i Ryan upoznali su se na snimanju filma "Green Lantern", a godinu nakon otišli su na dupli spoj, ali ne zajedno. Naime, Blake je bila s drugim muškarcem, a Ryan s drugo curom! "To je bila strašno neugodna večer jer su među nama frcale iskre, a bili smo s drugim ljudima", izjavio je Ryan za "Entertainment Weekly".

Gisele Bundchen i Tom Brady

Gisele i Tom izašli su na slijepi spoj ni ne znajući puno informacija jedno o drugome. Spoj je dogovorio zajednički prijatelj koji je očito imao dobru intuiciju jer je to bila ljubav na prvi pogled. "Znala sam iste sekunde. Vidjela sam u njegovim očima da je pošten čovjek koji vjeruje u iste stvari kao i ja.", izjavila je Gisele kasnije.



Kim Kardashian i Kanye West

Premda je Kanye u Kim bio zaljubljen godinama, reper i reality zvijezda 9 su godina bili samo prijatelji. Za vrijeme njezina razvoda od košarkaša Krisa Humphriesa, Kanye je napokon uspio postići da ga Kim počne gledati na romantični način, a na prvom službenom spoju išli su na go-kart stazu.



Princ William i Kate Middleton

Prvi spoj Kate i Williama navodno je bio prava katastrofa. Izašli su na piće, a Kate je pokušala ispasti simpatična i napraviti naklon, ali je pritom zahvatila čašu pića koje se nalazilo u Williamovoj ruci i sve prolila. Sreća da William ima dobar smisao za humor.



Gavin Rossdale i Gwen Stefani

Gavin se zaista potrudio kako bi osvojio lijepu Gwen. Organizirao je ogromnu zabavu samo ako izliku da je može pozvati kući. Pili su i zabavljali se cijelu noć, a te je večeri pala i prva pusa.



Ariana Grande i Nathan Sykes

Prvi spoj ovih mladih pop zvijezda bio je zaista romantičan. Odlučili su otići u njegovu hotelsku sobu i gledati filmove kako bi izbjegli paparazze, a kad je Ariana ušla u sobu tamo su je dočekali šareni Laduree macaronsi i hrpa suncokreta.