7 tipova muškaraca koje ćeš vjerojatno imati u životu

Foto: Screenshot Youtube

NITKO nije rekao da će put do onog pravog biti lagan.

1. Nesiguran partner
 
Onaj koji još uvijek misli da patiš za svojim bivšim, odnosno stalno traži potvrdu da to nije tako.
 
2. Ljubomoran partner
 
On radi probleme, čak i kad nema razloga za to. U svakom trenutku želi znati gdje si i s kim si, ne želi da izlaziš sama s prijateljicama, uvijek te pita tko ti šalje poruke, a ako mu brzo ne odgovoriš na istu, to postaje velika svađa. Naravno, s muškim prijateljima se ne smiješ ni čut.
 
3. Nezreli kreten
 
Kako drugačije da nazovemo dečka kojem si ti samo razbibriga, dok ne naiđe netko bolji i koji se svakodnevno tako ponaša prema tebi? Njemu nije stalo do tebe, ali se trudi samo kako bi ostala, jer je njemu trenutno dosadno.
 
4. Zločesti dečko
 
To je onaj na kojeg te mama upozoravala, ali ti se jednostavno ne možeš odljepiti od njega. Možda je grozan prema svima ostalima, ali prema tebi je divan i čini se kao da mu je stalo. Možda shvatiš neke stvari kada postanete ozbiljniji pa kada prvom prilikom odleprša na svom bijesnom motoru, daleko od obaveza.
 
5. Emotivac
 
Volimo dečke koji pokazuju svoje emocije, ali ne i one koji se uvrijedi, jer si slučajno zaboravila da ste se na današnji dan prvi out primili u javnosti za ruke ili si se našalila na njegov račun malo pregrubo. On ima previše osjećaja i vodi se baš uvijek srcem, a ne glavom.
 
6. Gospodin ljubazni
 
Ponekad i preljubazan prema svim ostalim ženama, zbog čega često osjećaš ljubomoru i sumnjičavost, jer ostavlja dojam kao da ih želi impresionirati, baš kao što je nekad davno pokušao samo tebe. O čemu se radi?
 
7. Onaj pravi
 
Onaj zbog kojeg ćeš zaboraviti na sve ostale.