A zašto oni...? Muškarci dali odgovore na pitanja koja su nas mučila

KAD tražimo ljubavne savjete, najčešće se obratimo našoj prijateljici, no zašto ne bismo pitale one koji znaju najbolje - muškarce same. Naime, internetska stranica WTF Are Men Thinking ispitala je preko 250.000 muškaraca, a mi vam donosimo neke od zanimljivijih odgovora:

1. Prepusti se

Koju osobinu muškarci najviše priželjkuju kod žena? Ne, ne radi se o tvom smislu za humor. Muškarci su se složili da više od svega traže osobu koja je jednostavna i spontana. 58 posto njih zaključilo je kako su to najvažnije kvalitete kad se traži partnerica za ozbiljniju vezu.

2. Pokaži mu kakva si zapravo

Zašto se tako velik broj muškaraca boji obvezati? Odgovor je sasvim jednostavan. Naime, oni vjeruju kako te još uvijek ne poznaju dovoljno dobro pa osjećaju strah od mogućeg pogrešnog odabira.

3. Dopusti mu preuzimanje kontrole

Iako je većina frajera priznala kako vole kad žena preuzme inicijativu u spavaćoj sobi (95 % frajera pali se na ovu pomisao), kad su ozbiljnije stvari u pitanju - oni su ti koji žele imati kontrolu. Najviše ih odbijaju žene koje apsolutno sve moraju imati pod kontrolom.