Adele očitala bukvicu Chrisu Brownu zbog njegova odnosa prema - muškarcima!

Foto: AFP

IAKO ovogodišnja dodjela Grammyja nije prošla u njezinom znaku, Adele je ipak uzela veliki dio medijskog kolača, kada je usred dodjele očitala bukvicu problematičnom Chrisu Brownu.

Naime, dok je Frank Ocean, Chrisov konkurent u kategoriji za najbolji urbani album, primao nagradu uz ovacije publike koja se podigla na noge, Chris je jedini ostao sjediti, što je strašno zasmetalo pjevačici u redu ispred. Prvo se okrenula prema njemu klimajući glavom u znak neodobravanja njegovog ponašanja, a zatim je krenula do njega izraziti isto, prenosi E!. No, izgleda da su do kraja večeri njih dvoje sve izgladili, sretno pozirajući fotografima.

Što se ne bi moglo reći za dvojicu pjevača. Naime, Frank i Chris u lošim su odnosima već nekoliko tjedana, nakon što su se sukobili ispred studija oko parkirnog mjesta. Navodno je Chris prvi napao pjevača, što ne čudi s obzirom na njegovu nasilnu prošlost, no ovaj ga neće tužiti. Takvu je odluku kratko obrazložio na svom Twitter profilu napisavši "kako je on umjetnik koji bira mir i oprost, a ne tužbe i parnice".

Izgleda da bi Chris mogao mnogo naučiti od kolege.